Известие

Collapse
No announcement yet.

Мени си оборотите ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

еми оем брат,незнам възможно ли е или не е възможно да има връзка с лош контакт,но е факт,че след почистването спря да клати обороти(нищо друго не бях пипал по колата) а за тая адаптация на дроселовата клапа аз бях намерил еи тва:
    или поне така мисля
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от oem
      ... А точно при прекъсване на маса било то по мотора или по шасите колата ще полудее. Първото което ше спре е горивната помпа. И после на диагностика за чистене на сериозно количество грешки.
      Колега, никъде не съм казал че масата е била прекъсната и още по малко по шасито или мотора. Не ми се спори с Вас защото виждам, че за няколко седмици сте станал толкова компетентен, че започвате да говорите наставнически. Спомням си само, че доскоро незнаехте основни неща къде се намират и питахте за всяко дребно нещо.
      И накрая... защо не предположите, че тук може би има хора които могат сами да си сметнат количеството въздух необходимо на един двигател за да работи. Именно тях обиждате с постовете си напоследък и според мен заради хора като Вас те спряха да пишат и да дават наистина полезни съвети на останалите участници в този форум. Съвсем добронамерено Ви съветвам за втори път да не се приемате толкова насериозно като диагностик по И-нет и да се замислите за съдържанието на бъдещите си постове.
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade
        Първоначално публикувано от oem
        ... А точно при прекъсване на маса било то по мотора или по шасите колата ще полудее. Първото което ше спре е горивната помпа. И после на диагностика за чистене на сериозно количество грешки.
        Колега, никъде не съм казал че масата е била прекъсната и още по малко по шасито или мотора. Не ми се спори с Вас защото виждам, че за няколко седмици сте станал толкова компетентен, че започвате да говорите наставнически. Спомням си само, че доскоро незнаехте основни неща къде се намират и питахте за всяко дребно нещо.
        И накрая... защо не предположите, че тук може би има хора които могат сами да си сметнат количеството въздух необходимо на един двигател за да работи. Именно тях обиждате с постовете си напоследък и според мен заради хора като Вас те спряха да пишат и да дават наистина полезни съвети на останалите участници в този форум. Съвсем добронамерено Ви съветвам за втори път да не се приемате толкова насериозно като диагностик по И-нет и да се замислите за съдържанието на бъдещите си постове.
        Аз не съм казал нищо грешно и не съм обидил никого. Каквото съм казал е от лично наблюдение. Съжалявам ако съм говорил наставнически.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Номера с ключа за 90 секунди работи, проверено е! Свидетели- Tinoto, KGB, Alfamaniak и аз. Адаптация на дросела във Варна се прави при Галин в сервиза на Киров- Бош срещу Метро!
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

кажете ми каква е цената на мпх и освен от бош от каде може да се поръча
            ALFA ROMEO 156 1.8 16V TS 98г.

Comment

Първоначално публикувано от mariyan_mva
              кажете ми каква е цената на мпх и освен от бош от каде може да се поръча
              http://axm-auto.com/
              виж и тук
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Номера с даването на контакт изобщо не работи и е някаква тъпотия. Чистиха ми дросела при бобо и вече два месеца колата ми на място работи на 1000 оборота и повече а в движение стои на 1500. Това така си и остана. Каза ми че трябвало да си сменя МПХ то. Интересно е преди да ми изчистят дросела как всичко беше наред. Но както и да е. Това е форум и тук всеки може да пише каквото си иска. Тук ми прави впечатление, че има някакви стари кучета хахахаха, които се държат много тежко и ми е доста странно това. Оем винаги пише и обяснява добре нещата даже и снимки качва човека, търси пита. Какво се заядохте с него не мога да разбера. За адаптирането на дросела е напълно прав.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
                  Номера с даването на контакт изобщо не работи и е някаква тъпотия. Чистиха ми дросела при бобо и вече два месеца колата ми на място работи на 1000 оборота и повече а в движение стои на 1500. Това така си и остана. Каза ми че трябвало да си сменя МПХ то. Интересно е преди да ми изчистят дросела как всичко беше наред. Но както и да е. Това е форум и тук всеки може да пише каквото си иска. Тук ми прави впечатление, че има някакви стари кучета хахахаха, които се държат много тежко и ми е доста странно това. Оем винаги пише и обяснява добре нещата даже и снимки качва човека, търси пита. Какво се заядохте с него не мога да разбера. За адаптирането на дросела е напълно прав.
                  А то и аз ще спра да пиша скоро. Аз казвам това което съм се уверил, че е така. Пробвал съм и съм видял кое работи и кое не. М/у другото проблема при теб може да се оправи при адаптация на компютър. При прецакан ТПС симптомите са играене на обороти, гаснете на мотора, както и при голямо натоварване в токовете нестабилни обороти. Може да пробваш като запалиш колата и на празен ход включих едновремнно колкото се може повече и мощни консуматори на ток. Ако оборотите паднат и не се върнат до нормалните значи имаш проблем. Ако паднат и се възстановят веднага то МПХ и ТПС-а работят адекватно.

Обикновено след почистване на дросела е възможно позицията му да се промени. От там и визоките обороти. При зануляване на компютър би трябвало да се оправят.

Comment

днес пробвах и включих всичко - леко пропаднаха и започнаха нагоре леко надолу нагоре и така
                    ALFA ROMEO 156 1.8 16V TS 98г.

Comment

Ами за адаптация си според мен.

Comment

да земеш да отвориш сервиз, консултантско бюро или най-добре да се преквалифицираш на врачка?
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Винаги се намира по някой, който си няма работа да мрънка. Много добре си е избрал и ника "търтей". Доста нарицателно хахахахахахахахах. Появи се някой дето дава отговори когато се попита нещо и някой с регистрация от времето на индиана джоунс и храма на обречените се изплюе.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

чувствам,че може скоро да почнете да се псувате тука
                            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
                              чувствам,че може скоро да почнете да се псувате тука
                              Кой бе? И за какво? Всеки има правото да си каже мнението. И не всеки е задължително да отвръща на простащината с такава или по-голяма!

Comment

Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
                                X